Hoe draag je stijlvol de luipaardprint?

Een klassieke print die iedereen wel een keer in de kast heeft gehad: de luipaardprint! Wij geven je stijltips.

De luipaardprint heeft voor sommigen een sexy imago. 10 jaar geleden werd de print vooral gedragen als statement en was het geen onderdeel van een alledaagse look. Maar in de afgelopen jaren, en zo ook in 2021, is-ie omarmd en zien we het op verschillende manieren terugkomen tijdens de modeweken.

Deze klassieke print is op vele manieren te dragen. Maak het de eye catcher van je outfit, verwerk leopard in subtiele accessoires of als een onderdeel van je look. Combineer de print met andere prints of juist met effen kleuren. Er is een luipaard-look voor iedereen.

Jurken
Wanneer je een jurk met luipaardprint kiest, stijl je deze af met minimalistische accessoires om de aandacht volledig op je jurk te richten.

Tops
Draag een luipaardtop boven een effen jeans of een spijkerbroek. Maar omdat de luipaardprint vaak uit simpele aardetonen bestaat, is deze ook heel geschikt om te combineren met felle kleuren of een andere kleurrijke print.

Jassen
Draag een luipaardjas over je basic gekleurde monochrome outfit en je krijgt een instant fashion-gevoel.

Broeken en rokken
Wanneer je een luipaardrok of -broek draagt, combineer deze dan met een top in een bijpassende kleur zoals beige, zwart of bruin. Voor een echt rock-’n-roll-gevoel draag je je favoriete band-shirt erop.

Subtiel
De luipaardprint kun je ook subtiel in je outfit verwerken. Denk aan schoenen, accessoires of telefoonhoesjes. Zo maak je van een uitgesproken print een klein onderdeel van je look.

Bron: Fashionchick.nl

error: ®Boutiquedelarue.com!
%d bloggers liken dit: