VAN WIT OP WIT TOT BLOKKENROK: DIT ZIJN DE TRENDS VOOR DEZE WINTER

Het is weer die tijd van het jaar: de kledingkast vult zich langzaam met truien, blazers en lange mouwen. Een mooi moment om te kijken welke van jouw items mooi aansluiten op de trends van het seizoen.
Stylistes Lieve Heuvelmans en Zoë Wentink vertellen je wat je veel gaat zien deze herfst en winter .

WIT OP WIT
Met stip bovenaan, als het aan Lieve ligt: wit op wit. “Dat is echt mijn favoriet. Een volledig witte outfit is prachtig, en daarbij is het helemaal niet erg als de kleuren net een mismatch zijn. Een spierwitte top mag gewoon onder een gebroken witte blazer, dat is geen probleem.” Zoë vult aan: “Als je zo’n outfit ’s avonds of in het weekend net wat extra’s wilt geven zijn grote, zilveren oorbellen een aanrader.”

Naast dit maagdelijke palet zijn felle kleuren óók helemaal in. Hot pink, felblauw en knalgeel zijn graag geziene gasten dit seizoen en ja, colourblocken mag. Ook op het gebied van prints moeten we het deze winter hebben van blokken. Zoë: “De trend is lekker divers: de blokkenprint komt in allerlei soorten en maten, van dambordpatroon tot klassiekere ruiten. Je zit dus al snel goed.”

Daarnaast maken wijde jeans een duidelijke opmars, vaak gecombineerd met een mooie top en daarover heen een statement blazer. Die mag best wat oversized zijn, dat is ook nog steeds in de mode. Overdag draag je er een sneaker onder, met gelegenheden verruil je die voor een hakje. Wil je er wat extra flair aan even? Zoek dan naar accessoires met nepbont, of kies voor een doorgestikte tas. Ben je weer helemaal bij.

Bron: Linda magazine

error: ®Boutiquedelarue.com!
%d bloggers liken dit: